Om oss

Välkommen till din auktoriserade återförsäljare av STIHL och Husqvarnas produkter för skog och trädgård. Du hittar oss på Brunnby Gård i Västerås!

om oss_brunnby

TANKA

Hos oss köper du ASPEN alkylatbensin, både på färdig dunk eller på lösvikt i vår tankstation (både Aspen 2 och 4).

INSTALLATION

Vi utför installation av Din robotgräsklippare där vi plöjer ner begränsningskabeln, ställer in roboten samt visar hur allt fungerar. Vi gör gärna ett kostnadsfritt besök hos dig innan för att besiktiga tomten så att Ni får rätt robot.

SLÄPVAGNAR

Hos oss hittar du kvalitativa släpvagnar från Arcas och Majava, vi har även ett sortiment av tillbehör och reservdelar till dessa. 

 

Robothotell

När gräsmattesäsongen är över förtjänar din robotgräsklippare en SPA-behandlning på vårt robothotell. Vi rengör och servrar din robot så att den är redo till våren igen!

Husqvarna_brunnby

Husqvarna Construction

PACKNINGSMASKINER OCH MOTORKAPAR
Förutom grönytemaskiner så säljer vi även entreprenadmaskiner ur Husqvarnas sortiment. Du hittar markvibbar och olika typer av kapmaskiner hos oss. Vi servar och reparerar såklart dessa också, välkommen in i butiken och kika på vårt sortiment.
Aspen_brunnby

ASPEN alkylatbensin

Alkylatbensin är 99% renare än “vanlig” bensin som du tankar på macken, den är snällare mot människa, maskin och miljö. Perfekt prestanda på alla små motorer i motorsågar, röjsågar och gräsklippare. Du tankar både oljeblandad ASPEN 2 samt ASPEN 4 i vår tankstation på Brunnby Gård!